Verrot lekker - Zelf fermenteren, eenvoudig, lekker & gezond

Artikel 1 van 1
€ 10,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk
Overzicht

Sinds de verschijning van Verrot lekker in 2015 heeft fermenteren in Nederland een vlucht genomen en zijn er meer dan 20.000 exemplaren van dit boek bij enthousiaste fermenteerders terechtgekomen. Tijd dus voor een herziene uitgave, met twee volledig nieuwe hoofdstukken. Eén hoofdstuk over basis fermentatietechnieken en het spectaculaire hoofdstuk ‘Verrot Spannend’ met zesentwintig bijzondere recepten voor de gevorderde fermenteerder. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren; een techniek die opnieuw in opkomst is. Het past dan ook helemaal in de trend van gezond eten en het verduurzamen van voedsel. Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Allerlei producten komen hier aan bod: niet alleen groente en fruit, maar ook zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen.

Om even bij stil te staan...

OOSTERBEEK
Waar de Airbornes daalden...

Oosterbeek - Verleden, heden en toekomst...

AIRBORNE
Overdenkingen

ARNHEM, GEZIEN

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2025 Doornweerdje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel