No. 1 - De Kromme Dissel

Artikel 1 van 831
€ 10,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Het moment is daar!

Het eerste officiële boek van en over de Kromme Dissel is een feit. Met enorm veel enthousiasme hebben we dit boek gemaakt. Een boek over ons restaurant, ons team en onze passie: lekker koken, goede wijn en gastvrijheid.

Wij, souschefs, zijn in onze keuken de steunpilaren van de chef. Jeroen leidt de koude kant, Sierk is het aanspreekpunt voor de warme kant. Samen met chefkok Tonny Berentsen hebben we besloten om in dit bijzondere kookboek een selectie van gerechten, waar we erg trots op zijn, aan u te presenteren. Alle gepresenteerde gerechten in dit boek zijn voor vier personen.

De Kromme Dissel bestaat sinds eind zestiger jaren en heeft een grote kring van vaste gasten opgebouwd, die we de 'Vrienden van de Dissel' noemen. Voor deze gasten creëren we elke keer weer een nieuw en verrassend menu. De inspiratie stopt nooit en komt uit allerlei verschillende hoeken. We werken met de mooiste producten. Zo komt de vis rechtstreeks van het schip en komen de groenten en het fruit uit de regio. Ieder heeft zijn eigen ideeën, maar samen komen we tot een uitgebalanceerd samenspel van smaken. Enthousiasme is altijd onze 'drive'. We experimenteren net zolang tot de smaken kloppen en de best passende wijn bij het gerecht kan worden geschonken.

Wij hopen dat u na het lezen van ons boek nog meer trek krijgt in de Kromme Dissel!

Sierk Buwalda en Jeroen Hoogsteder Souschefs (gesigneerd door chefkok Tonny Berentsen)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Om even bij stil te staan...

OOSTERBEEK
Waar de Airbornes daalden...

Oosterbeek - Verleden, heden en toekomst...

AIRBORNE
Overdenkingen

ARNHEM, GEZIEN

© 2015 - 2024 Doornweerdje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel